Team X Stream BMX

Höstpepp

2015-09-02 / by Pia Persson

Jag vet att det är många som blir deprimerad när sommaren är över och mörkret tränger sig på. Det är svårt att peppa andra men det finns mycket att se fram emot på hösten och vintern också. Nu tänker jag verkligen inte skriva att gosa ner sig under en filt. Fast erkänn att det är ganska många roliga fester under vintern, Halloween exempelvis.

Sedan måste jag nämna advent, lucia och jul också. Hela december är som en lång glöggfest. Jag är redan i gång med jakten efter roliga festlokaler i Stockholm inför julfesten med jobbet. Det gäller att vara ute i tid eftersom 90% av alla arbetsplatser har någon form av fest. Just lokalen är något som jag alltid kör igång med första veckan i september.

För att liva upp stämningen lite extra så här i början av den första semestermånaden kan ni spana in detta klippet.

Ett gammalt men klassiskt klipp som visar Jed Mildon när han gjorde världens första triple backflip på BMX. Jag får rysningar varje gång jag ser klippet. Det får mig definitivt att glömma allt vad höstångest heter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>