Team X Stream BMX

Nya lokaler

2015-11-30 / by Pia Persson

Klockan rinner iväg men sitter kvar och samlar tankarna. Det har varit en hektiskt helg och måndag. Dagen har tillbringats med att iordningställa vårt nya kontor. Hittade jättefina lokaler via Landgren. Vi är ju ett litet företag så det är inte ett “kontor” utan snarare bara en vanlig lägenhet. Fast det hade det vi sökte. Två fina rum och ett kök. Det är högt i tak och trägolv. Egentligen min egen drömlägenhet! Fast jag får vara glad att jag jobbar här eftersom den mesta av den vakna tiden ändå spenderas på jobbet. Man får vara glad för det lilla!

Är ni på jakt efter bostad eller liknande så kan jag rekommendera dem. De har ett väldigt bra utbud. Det är alltså mäklare i Skåne med lokal förankring. De kunde visa upp ett väldigt bra utbud och var service minded. Hade kollat på en annan firma som verkar i hela Sverige innan men nej tack. Sprang på flera visningar och nämnde flera gånger vad vi var på jakt efter. Trots detta hänvisade de mig till visningar som inte alls var vad jag frågat efter. Det är skillnad på mäklare och mäklare!
malm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>