Team X Stream BMX

Nytt skrivbord på kontoret

2016-04-06 / by Pia Persson

Nya lokaler, nytt bokningssystem och självklart så har vi även köpt in nya skrivbord. Jag tillbringar 8 timmar om dagen vid skrivbordet. Ibland går jag även in och jobbar helger så det är otroligt viktigt att mitt skrivbord är ergonomiskt.
dddde
Alla personer på kontoret har fått nya skrivbord som är höj och sänkbara. Förutom att det är bra för rygg och axlar så är det givetvis även bra för blodcirkulationen. Ni kanske tror att det är överdrivet men genom att resa sig en gång i timmen så avtar risken för blodproppar väldigt mycket. Vi har ganska länge “tjatat” om skrivborden. Först krävdes det ett intyg från läkare om ryggproblem men nu har vår arbetsgivare insett fördelarna med att inte låta det gå så långt. Det är både bättre och billigare i längden att ha frisk personal. Genom att ha bra skrivbord så slipper vi musarmbågar och dåliga ryggar. Arbetsgivaren slipper kostnaden för sjukskriven personal. Det är en win-win situation måste jag säga.

Eftersom jag är “sekreterare och allt-i-allo” så fick jag uppdraget att beställa våra nya skrivbord. Jag beställde dem från Orderinvest eftersom Petterssons, som har kontoret vägg i vägg, är nöjda med dem. Orderinvest är ett företag som är inriktade på kontor så det är anpassade produkter för långa dagar.

Vi fick hem skrivborden igår så Orderinvest var verkligen snabba att leverera. Idag har det varit lite av ett kaos med alla som försöker att städa i ordning och “göra sig hemma” samtidigt som telefonerna ringer i ett. Ja det är väl allt jag hade att säga idag. Skönt att våren är på ingång på allvar och att cyklarna nu är ute från garaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>