Team X Stream BMX

Så njuter du bäst av OS

2016-08-17 / by Pia Persson

I dag drar OS i gång på riktigt för oss BMX-frälsta. 19:30 är det som gäller om ni vill se kvalheaten i BMX. Finalerna går till helgen. Tyvärr ingen svensk i startfältet utan Danmark och Norge får kämpa för alla oss nordbor. Vi får helt enkelt nöja oss med Emma Johansson silver, vilken bragd.

Jag älskar när det är OS på TV. Sporter som vanligtvis inte sänds och lockar stora åskådarmassor får genomslag. Ta bara som skytte, hur många tittar på det i vanliga fall? Efter stora tävlingar lockas nya ungdomar att testa på sporten. Hurra för OS med andra ord.
huu

Här är mina tips om hur ni får en perfekt OS-kväll. Först och främst koka kaffe och häll upp i en termos så slipper ni springa i väg när kaffesuget sätter in. Sedan har vi det där med snacksen. Vad är bäst att äta framför TV:n? Jag personligen gillar lakrits. Eller förlåt jag älskar lakrits. Riktigt lyxlakrits ska det vara. Varför är då lakrits det perfekta TV godiset? Ja det smular inte och lämnar inte fettfläckar. Chips, nötter och popcorn kräver städning efter. Det är ju snacks som är omöjligt att äta utan att det lämnas spår.

Sedan vid längre sittningar framför OS kanske det krävs något mer matigt och då är en pastasallad perfekt. Se bara till att ha gjort den innan OS-sändningarna startar.

Sedan gäller det bara att lägga av hemtelefonen och stänga av mobiltelefonen och sedan är det bara att njuta av alla duktiga atleter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>